

2025 IFTA Educational Forum Registration Information

June 2 -6, 2025

IFTA, Inc. Team and the Board of Trustees wish to extend an invitation to attend IFTA, Inc's premier event in 2025!

Rosen Plaza Hotel Orlando, FL.



PRELIMINARY AGENDA

Sunday, June 1, 2025			
1:00 pm - 5:00 pm	On-Site Check-In and Assistance Center		
5:00 pm – 6:00 pm	Optional Day Presenter's Meeting		
	Monday, June 2, 2025 - OPTIONAL DAY		
7:00 am - 4:00 pm	On-Site Check-In and Assistance Center		
7:30 am – 9:00 am	Breakfast (90 minutes)		
9:00 am – 4:00 pm	Educational Forum Prerequisite Training		
4:30 pm – 6:00 pm	Educational Forum Presenter's Meeting		
6:00 pm – 8:00 pm	Opening Reception		
	Tuesday, June 3, 2025		
7:00 am – 4:00 pm	On-Site Check-In and Assistance Center		
6:30 am – 8:00 am	Breakfast (Provided) (90 minutes)		
8:00 am – 9:45 am	General Session (105 minutes) Welcome – Board President National Anthems/Color Guard Florida Welcome Keynote Speaker Placeholder Attorney Panel Discussion Housekeeping/Overview of the Day's Schedule /Breakouts/Results at Hand App		
9:45 am - 10:00 am	Break - Transition to Breakout Rooms (15 minutes)		
10:00 am – 11:30 pm	Major Field of Study (90 minutes) Auditors		
	Law Enforcement Carrier / Industry Managers / Administrators		
11:30 am – 1:00 pm	Carrier / Industry Managers / Administrators Charles M. Mills Award of Excellence Luncheon (meal provided - 90 minutes)		
11:30 am - 1:00 pm 1:00 pm - 2:30 pm 2:30 pm - 3:00 pm	Carrier / Industry Managers / Administrators		

3:00 pm – 4:30 pm	Interactive Stakeholder Breakouts (90 minutes)
	Breakout 1 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.
	Breakout 2 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.
	Breakout 3 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.
	Breakout 4 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.
TBD	Evening NETWORKING Event
	Wednesday, June 4, 2025
7:00 am - 4:00 pm	On-Site Check-In and Assistance Center
6:30 am – 8:00 am	Breakfast (Provided) (90 minutes)
8:00 am – 9:30 am	General Session (90 minutes) Welcome - Day 2 Housekeeping/Overview of the Day's Schedule /Breakouts/Results at Hand App Guest Speaker – Placeholder Law Enforcement Panel Discussion
9:30 am – 10:00 am	Break - Transition to Breakout Rooms (30 minutes)
10:00 am – 11:30 am	Major Field of Study (90 minutes) Auditors Law Enforcement Carrier / Industry Managers / Administrators
11:30 am – 1:00 pm	Lunch on your own (90 minutes)
1:00 pm – 2:30 pm	Major Field of Study (90 minutes) Auditors Law Enforcement Carrier / Industry Managers / Administrators
2:30 pm – 3:00 pm	Networking Beverage Break (30 minutes)
3:00 pm – 4:30 pm	Interactive Stakeholder Breakouts (90 minutes)
	Breakout 1 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.
	Breakout 2 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.

	Breakout 3 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.	
	Breakout 4 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law	
	Enforcement, Managers/Administrators.	
TBD	Evening NETWORKING Event	
	Thursday, June 5, 2024	
7:00 am - 4:00 pm	On-Site Check-In and Assistance Center	
6:30 am – 8:00 am	Breakfast (Provided) (90 minutes)	
8:00 am – 9:30 am	General Session (90 minutes) Welcome - Day 3 Housekeeping/Overview of the Day's Schedule /Breakouts/Results at Hand App Guest Speaker – Placeholder Carrier / Industry Panel Discussion	
9:30 am – 10:00 am	Break - Transition to Breakout Rooms (30 minutes)	
10:00 am – 11:30 pm	Major Field of Study (90 minutes)	
	Auditors Law Enforcement Carrier / Industry Managers / Administrators	
11:30 am – 1:00 pm	Lunch provided (90 minutes)	
1:00 pm – 2:30 pm	Major Field of Study (90 minutes)	
	Auditors	
	Law Enforcement	
	Carrier / Industry Managers / Administrators	
2.20 2.00		
2:30 pm – 3:00 pm	Networking Beverage Break (30 minutes)	
3:00 pm – 4:30 pm	Interactive Stakeholder Breakouts (90 minutes)	
	Breakout 1 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.	
	Breakout 2 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.	
	Breakout 3 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.	
	Breakout 4 - Mixed Stakeholder sessions with Auditors, Carrier/Industry, Law Enforcement, Managers/Administrators.	
TBD	Evening NETWORKING Event	

Friday, June 6, 2024		
7:00 am - 12:00 pm	2:00 pm IFTA Assistance Center	
6:30 am – 8:00 am	Breakfast (Provided) (90 minutes)	
8:00 am – 10:00 am	General Session	
	What's Happening in the World of IFTA?	
	IFTA, Inc. Updates	
	LMS Updates	
	Audit Panel Discussion	
	ATA	
	FTA	
	NATSA	
	2026 Educational Forum Invitation	
	Stakeholder Meetings Introduction	
10:00 am - 10:30 am	Networking Beverage Break (30 minutes)	
10:30 am – 12:00 pm	Stakeholders Meeting Rooms:	
	Auditors – Moderators: Law Enforcement – Moderators:	
	Carrier / Industry – Moderators:	
	Managers / Administrators – Moderators:	
	IFTA Educational Forum ends at 12:00 PM	

Registration Event Information – 2025 IFTA Educational Forum

Early Bird Registration Fees if paid by December 31, 2024 (In USD):

Member Jurisdiction Representatives	\$600.00
Industry and General Public	\$660.00
IFTA Subscribers	\$610.00



Registration Fees if paid after December 31, 2024 (In USD):

Member Jurisdiction Representatives	\$675.00
Industry and General Public	\$735.00
IFTA Subscribers	\$685.00

Sponsorship:

Contact IFTA, Inc. dmeise@iftach.org

Educational Forum Check-In Begins: June 1 (Sunday)

1:00 PM - 5:00 PM

Registration Deadline for Non-Funded IFTA travelers April 1, 2025.

Registration Cancellation Policy: Cancellations received in writing by IFTA, Inc. on or before April 1, 2025, will be fully reimbursed. Cancellations received, in writing, by IFTA, Inc. after April 1, 2025, through May 1, 2025, will be refunded, minus a \$100.00 cancellation fee. **ANY** cancellations received in writing by IFTA, Inc. on or after May 2, 2025, will **NOT** be considered for a refund. Emergency exceptions will be reviewed by IFTA, Inc.

Early Bird Registration Event Form – 2025 IFTA Educational Forum

EARLY BIRD REGISTRATION IF PAID BY DECEMBER 31, 2024. Limited Availability		
REGISTRATION FEES (Listed in US Funds) Check One:		
Board Member, Funded Traveler, Approved Sponsor or IFTA Team	S0	
(Funded by IFTA)		
Member Jurisdiction Representative (Non-Funded)	\$600.00	
IFTA Subscriber	\$610.00	
General Public and Industry	\$660.00	
Sponsors/Sponsorship Packages	Contact: dmeise@iftach.org	

Cash is **not** accepted as a form of payment.

Attendees can pay their registration fees by **check**, **money order**, or **Credit Card**.

Jurisdiction representatives may also pay registration fees by **ACH** and should contact IFTA, Inc. at accounting@iftach.org regarding all ACH payments.

Individual or group invoices are available upon request.

FIRST NAME:	LAST NAME:	
TITLE:		
COMPANY/ ORGANIZATION:		
MAILING ADDRESS:		
CITY:	STATE / PROVINCE:	ZIP /POSTAL CODE:
TELEPHONE:	E-MAIL:	

Registration Event Form – 2025 IFTA Educational Forum

REGISTRATION DEADLINE April 1, 2025, if not at full capacity before deadline date. Limited Availability REGISTRATION FEES (Listed in US Funds) Check One:		
Board Member, Funded Traveler, Approved Sponsor or IFTA Team	\$0	
(Funded by IFTA)		
Member Jurisdiction Representative (Non-Funded)	\$675.00	
IFTA Subscriber	\$685.00	
General Public and Industry	\$735.00	
Sponsors/Sponsorship Packages	Contact: dmeise@iftach.org	

Cash is **not** accepted as a form of payment.

Attendees can pay their registration fees by **check**, **money order**, or **Credit Card**.

Jurisdiction representatives may also pay registration fees by **ACH** and should contact IFTA, Inc. at accounting@iftach.org regarding all ACH payments.

 $Individual\ or\ group\ invoices\ are\ available\ upon request.$

FIRST NAME:	LAST NAM	E:
TITLE:		
COMPANY/ ORGANIZATION:		
MAILING ADDRESS:		
CITY:	STATE / PROVINCE:	ZIP /POSTAL CODE:
TELEPHONE:	E-MAIL:	

Registration Questions – 2025 IFTA Educational Forum

1 Do you have food allowing an most mintions?	Yes	No
1. Do you have food allergies or restrictions?		
2. Please identify any food		
allergies/restrictions here:		
3. OPTIONAL DAY: Monday, June 2. Are	Yes	No
you Attending? If Yes, Select Major Field		
of Study.		
4. I have read and acknowledge the Code of		
Conduct.		
5. I have read and acknowledge the IFTA,		
Inc. COVID – 19 Policy.		
6. All funded travelers, I have read and		
acknowledge the IFTA, Inc. Travel Policy		
and IFTA, Inc. Airline Policy.		
7. I confirm I have read and agree to the		
payment and refund information.		
8. Select one of the following for Major Field		
of Study. Click Drop Down List.		
9. Select one of the following that best		
describes you. Click Drop Down List.		

Hotel Event Information - 2025 IFTA Educational Forum

Rosen Plaza Hotel (Across from Pointe Orlando) 9700 International Drive Orlando, FL 32819 (407) 996-9700

NOTE: The deadline for booking your room is May 1, 2025, 5 PM EDT.

IFTA, Inc. <u>funded travelers</u> MUST contact <u>travel@iftach.org</u> for hotel reservations.

Hotel Cut-Off May 1, 2025, No Exceptions!

Hotel Check-In/Check-Out 3:00 pm / 11:00 am

Hotel Fees (In USD): Rosen Plaza Hotel (Across from Pointe Orlando)

Room Rate \$159.00 Local Tax 13.5% Nightly Rate Total \$180.47

Room Reservation Link for NON Funded Travelers: <u>IFTA 2025 Educational Forum Room Reservation</u>

All reservations must be secured for one night's guestroom and tax at the time of booking with either credit card, cash or check.

Cancellation Policy: 5-day cancellation policy. Any reservation cancelled within the 5-day cancellation will be subject to a one night's room and tax charge.

Parking and Transportation

Valet Parking \$32.00 + Tax per night Self-Parking \$22.00 + Tax per night

Payment Information – 2025 IFTA Educational Forum

Penalty:	A \$50.00 (USD) penalty will be added to all registration fees not paid, not paid in full, or not received by IFTA, Inc. on or before May 2, 2025.	
Liability:	Persons that pre-register and fail to attend, without paying the fee or canceling in writing on or after May 2, 2025, will be liable for the full cost of their registration fees.	
Cancellation:	Cancellation of attendance must be provided to IFTA, Inc. in writing no later than April 1, 2025, for a full refund. On-site cancellations or lack of cancellation notice will result in a full registration fee being assessed.	
	Persons that pre-register and fail to attend, and had their travel paid for by IFTA, Inc., will be liable for all pre-paid expenses!	
Refunds:	Refunds are only for those persons having paid the registration fees in advance and have provided written notice of their cancellation before May 2, 2025. All refunds will be completed by the same method the fee was paid whether by ACH, Credit Card, or check.	
Payment:	 Accepted methods of payment include the following: Credit Card (a link will lead you there when you register for this event online at www.iftach.org.) ACH / Electronic Check or Money Order For questions, please contact the IFTA Team at accounting@iftach.org 	
	IFTA, Inc. FEIN: 86-0640757 MAKE CHECKS OR MONEY ORDERS PAYABLE TO IFTA, INC. (In US Funds) and Mail to: PO Box 7147 Mesa, AZ 85216-7147	
Questions:	Contact IFTA, Inc. BethAnne Dehler Phone: 480.212.3457 Email: travel@iftach.org	